CREATIEVE JURIST (de; v)

een jurist die niet de wet maar de wereld als uitgangspunt neemt.

  • LinkedIn - Black Circle
  • Instagram - Black Circle

Iris Jansen

advocaat & oprichter

 

Ik ben de oprichter van IE.ps en ben inzetbaar als jouw creatieve jurist en (waar nodig) advocaat. Hieronder vind je meer informatie over mij als persoon, mijn opleidingen en opgedane ervaring en mijn bedrijf IE.ps.

Personal life

Samen met mijn vriend woon ik in Vught met de prachtige Nederlandse natuur binnen handbereik. Ik houd van het buitenleven en actief bezig zijn, zoals zwemmen, hiken en wildkamperen. Ik heb een zwak voor illustraties van bloemen. Zelf leg ik graag bijzondere beelden vast met mijn camera. Het liefst ongerepte landschappen met een ruig of dramatisch randje.

Education & training

In 2011 heb ik mijn rechtenstudie aan Tilburg University Cum Laude afgerond. Vervolgens heb ik de drie jarige beroepsopleiding voor advocaten succesvol doorlopen en volg ik ieder jaar diverse specialistische opleidingen op mijn vakgebied. In 2018 heb ik de BMM Beroepsopleiding voor Benelux Merken- en Modellengemachtigde met succes afgerond en ben ik gerechtigd het keurmerk BMM Erkend Merkengemachtigde te voeren.

Experience

Ik beschik over ruim 8 jaar ervaring als advocaat op het gebied van het intellectuele eigendomsrecht, media en reclame. Ik heb 6 jaar als advocaat gewerkt voor een groot advocatenkantoor in Utrecht en ben onder de naam IE.ps inmiddels ruim 2 jaar met veel plezier in hetzelfde werkveld actief als zelfstandig advocaat en ondernemer. Bekijk mijn LinkedIn profiel voor een volledig overzicht van mijn werkervaring & (vrijwilligers) activteiten.

Location

IE.ps is gevestigd in Vught en richt zich op ondernemers in heel Nederland.